Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba bayram ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar'a gelerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Fakıbaba ziyaretleri kapsamında önce Ceylanpınar Belediyesine geçti. Burada Bakan Fakıbaba'yı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, STK yetkilileri, muhtarlar ve ilçe protokolü karşıladı. Belediye başkanı Menderes Atilla, Bakan Fakıbaba'ya belediye olarak yapılan hizmetleri anlatarak ilçenin ihtiyaçlarını dile getirdi. Başkan Atilla, ilçenin Şeref defterini imzalayan Fakıbaba çalışmaları ve gayretlerinden dolayı Başkan Atilla'yı tebrik etti. Fakıbaba burada Sivil Toplum Kuruluşlarıyla da kısa bir görüşme yaptı.

Belediye ziyaretinin ardından Ak Parti ilçe başkanlığına geçen Fakıbaba, burada partililerle bayramlaştı. "Ceylanpınarlı olmaktan gurur duyuyorum" diyen Fakıbaba, "Ceylanpınar benim ilçem. Bizler sizlerin emrindeyiz. Göreceksiniz Ceylanpınar çok daha farklı olacaktır. Büyükşehir belediye başkanıma ve ilçe belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çok büyük emekleri var. Desteklerinizden dolayı de hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Parti bayramlaşmasının ardından Bakan Fakıbaba, Öz Orman İş Sendikası'nı ziyaret etti. Burada TİGEM işçileriyle bayramlaşan Fakıbaba, işçilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Fakıbaba, ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.