Her ay memleketi Şanlıurfa’yı ziyaret eden ve bakanlarla kente gelerek sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlayan Bakan Fakıbaba, Polis Evi’nde ‘’Ortak Akıl Toplantısı’’ düzenledi.

Toplantıya; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Tarım Reformu Genel Müdürü Burak Keser, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir ve bazı bakanlık bürokratları katıldı.

Bakan Fakıbaba, toplantı ile ilgili yaptığı açıklama da ‘’Şanlıurfa’mızda il yöneticilerimiz, akademisyenlerimiz ve bürokratlarımızla birlikte tarımsal proje yatırımlarımızı ayrıntılı bir şekilde değerlendirdik. Ortak aklı hakim kılarak sürdürdüğümüz çalışmalar çiftçimiz ve üreticilerimiz için şimdiden hayırlı olsun’’ dedi.

Bakan Fakıbaba, yarın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Şanlıurfa'da esnafı ziyaret edecek. Ardından Harran ve Akçakale ilçesinde incelemelerde bulunacak.

NEDİM ATİLLA/MEDYAURFA.COM