Bakan Fakıbaba, kentte çeşitli temaslarda bulundu. Kentte iki kırgın ailenin barışına vesile olan Bakan Fakıbaba, kentte taziye ziyaretlerinde de bulundu.

İlçe ve köy ziyaretleri de gerçekleştiren Bakan Fakıbaba, esnafında sorunlarını dinledi.

Bakan Fakıbaba, Belediye Başkanlığı döneminde kendisine seçimlerde canla başla çalışan Leman Alaybey’i de tedavi gördüğü hastane de ziyaret etti. Bakan Fakıbaba’nın vefası, ailesini sevindirdi.

Bakan Fakıbaba, Şanlıurfa ziyaretini GAP Havaalanında MEDYAURFA.COM’a değerlendirdi. Fakıbaba ‘’Dolu dolu bir hafta sonunu daha geride bıraktık’’ dedi. Her ay Şanlıurfa’da iki gün kaldığını ve bazı aylarda ise birden fazla kez bakanlarla geldiğini belirten Fakıbaba ‘’İyi bir ekip çalışması yapıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın faydasını değerli hemşehrilerim kısa bir süre de görecekler’’ dedi.

Bakan Fakıbaba'ya Şanlıurfa ziyaretinde; Vali Abdullah Erin, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı; Destek Hizmetleri Daire Başkanı Habip Arslan, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Emin İzol, Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Fevzi Yücetepe, Özel Kalem Müdürü İbrahim Akbaş ve danışmanı Ali Kubat'ta eşlik etti.

İLGİLİ HABERLER

Bakan Fakıbaba ESOB'un sorunlarını dinledi

Bakan Fakıbaba iş adamlarıyla buluştu

Bakan Fakıbaba, Emniyet Teşkilatını ziyaret etti

Fakıbaba Birecik'te amcası oğlunun taziyesine katıldı