‘’Dar gelirli vatandaşım ucuza et yiyecek’’

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Bakanlık koltuğuna oturmasının ardından ‘’ET FİYATLARI DÜŞECEK’’ sözünü verdi. Doktor olan Fakıbaba konuya ekonomik yönünün yanı sıra sağlık açısından da yaklaşarak ‘’Benim dar gelirli vatandaşım da ucuza et yiyecek. Protein ihtiyacını karşılayacak’’ dedi.

Sabahlara kadar çalıştı.

Bakan Fakıbaba, et fiyatlarının düşürülebilmesi için sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar mesai yaptı.

Rançtılarla mücadele etti.

Bakan Fakıbaba’nın, görünenin arkasında görünmeyen şer odakları ve rantçılarla da mücadele ettiği belirtildi. Et fiyatlarının düşmesini istemeyen rantçılar, Bakan Fakıbaba’nın başarısız olması için bu süreçte ellerinden gelen tüm gayreti gösterdi.

Dediğini yaptı.

Bakan Fakıbaba’nın yoğun gayretleri sonucunda kasapta 48 liraya satılan kıyma 29 TL’den, 50 liradan satılan kuşbaşı ise 31 TL’den Bim ve A101 marketlerinde yerini aldı.

Türkiye’de gündem Fakıbaba oldu.

Et fiyatlarının düşürülmesi ile birlikte Türkiye’de gündem Bakan Fakıbaba oldu. ET fiyatlarının indirime gitmesi vatandaşlar tarafından övgüyle karşılandı.

Ahmet Hakan’dan övgü dolu sözler.

Kanal D Ana Haber sunucusu Gazeteci Ahmet Hakan ise, dün akşam ki Ana haber bülteninde Bakan Fakıbaba’ya övgü dolu sözler sarf etti.

Düşürülen et fiyatlarını yorumlayan Hakan ‘’Her zaman iyiye iyi, kötüye kötü demek durumundayız. Ben bu akşam Bakan Eşref Fakıbaba’yı kutlamak istiyorum. Öyle ya da böyle ucuz et sözünü tuttu. Dediğini yaptı. Bravo sayın Bakan Eşref Fakıbaba’’ ifadelerini kullandı.

‘’Yapamayacağım hiçbir sözü vermedim’’.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, usta Gazeteci Sedat Atilla’yı telefonla arayarak açıklamalar da bulundu. Memleketi Şanlıurfa’ya selam gönderen Bakan Fakıbaba ‘’Yapamayacağım hiçbir sözü vermedim. Allah’a şükürler olsun. Rabbim beni mahcup etmedi. Bu bir başlangıç. Allah’ın izniyle daha iyi hizmetlere imza atacağız’’ dedi.

‘’Benim değil, AK Parti’nin projeleridir’’.

Öte yandan Bakan Fakıbaba, Plan Bütçe Komisyonunda bakanlığın bütçe görüşmeleri sırasında yine mütevazi kişiliğini ortaya koydu. Bakan Fakıbaba ‘’ Bu projeler Fakıbaba’nın projeleri değil. AK Parti’nin kendi projeleridir. Ben bunları devam ettiriyorum, ettireceğim’’ dedi.

MEDYAURFA.COM