Bu kapsamda Gellegöç göçerlerinin stabilize yol çalışmaları yapıldı. Yolların yapılması mahalle sakinleri tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, Gellegöç mahallesinin yollarında stabilize çalışmalarının yapıldığını söyledi. Mahalle sakinlerinin daha önce ilkel koşullarda yaşadığını belirten Bayol, "Bu mahallemizde yol, su, elektrik daha önce yoktu. Vatandaşlarımız ilkel bir ortamda yaşıyorlardı. Ancak Urfa'nın Büyükşehir olmasında sonra mahallemize su ve elektrik geldi. Büyükşehir Belediyesi ile yapmış olduğumuz koordineli çalışmalar neticesinde mahallemizin yollarını da stabilize yaptık." dedi.

Hizmetlerin kırsalda en ücra köşelere kadar gitmesinde Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifçi'nin katkılarının büyük olduğunu dile getiren Bayol, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Mahalle muhtarı Abbas Balak da, daha öncelere büyük mağduriyetler yaşadıklarını söyledi. "Bugüne kadar ne suyumuz, ne elektriğimiz ne de yolumuz var" diyen Balak, "Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çifçi'ye, Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla'ya çok teşekkür ediyoruz. Artık mahallemize hizmetler geliyor. Elektriğimiz de var, suyumuzda var, yollarımızı da yaptılar. Allah devletimize güç versin. Referandumda da hep birlikte evet diyeceğiz." ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinlerinden Hatice Balak ise şunları söyledi: "Büyükşehir belediye başkanımıza Ceylanpınar belediye başkanımız Menderes Atilla'ya çok teşekkür ediyoruz. Yolumuzu, suyumuzu yaptılar, köye elektriğin gelmesine vesile oldular. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a da teşekkür ediyoruz. Referandumda da hep birlikte evet diyeceğiz."