Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Erik Ailesinin düzenlediği ev toplantısına katılan AK Vekil Mehmet Kasım Gülpınar, gençlerle hasbihal ederek seçim çalışmalarını değerlendirdi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini anlattı. AK Vekil Gülpınar, “çalışmak bizden, takdir Allah’tan” diyerek çok çalışmaya devam edilmesi gerektiğini söyledi.

AK Vekil M.Kasım Gülpınar’a ev ziyaretinde AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat çiftçi de eşlik etti.

24 Haziran gününe kadar özellikle gençlerin ve Kadın Kollarının daha çok çalışacağına inandığını belirten AK Vekil Gülpınar, “Zaten hepimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a layık olabilmek için, ona mahcup olmamak için, her seçimde çalıştığımızdan çok daha fazla çalışarak sandıktan Cumhurbaşkanımız ve AK Parti için oy çıkmasını sağlamalıyız. Onun için de vatandaşlarımızı ikna etmeliyiz. Ülkemizi Irak’a, Suriye’ye benzetmeye çalıştıklarını anlatmalıyız. Dış düşmanlarımızın boş durmadığını ve onların işbirlikçileri olan içimizdekilerin de rahat durmadıklarını, milleti aldatmaya devam ettiklerini anlatmalıyız. AK Partimizin son 16 yıl içersinde ülke genelinde ve ilimizde yaptığı hizmetleri anlatmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın fedakârca çalıştığını, sadece bizlerin değil, İslam ülkelerinin, Türki Cumhuriyetlerinin ve mazlum milletlerin umudu olduğunu hatırlatmalıyız. Tabi bu çalışmaları sadece Cumhurbaşkanımız için değil, aslında kendi geleceğimiz, çocuklarımız, ülkemiz ve milletimiz için, hatta İslam âleminin huzur ve refahı için yapıyoruz” dedi.