Gülpınar, açılışta yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Derneğin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Adana’da, Siverekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kuruldu. Adana İstasyon Meydanı’ndaki Sular Vip Salonunda Derneğin açılışı nedeniyle yemek verildi. 600’e yakın Sivereklinin katıldığı açılış yemeğine; AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, TÜRKİŞ Bölge Başkanı Edip Gülnar, TÜRKİŞ’e bağlı sendikaların Adana Şube Başkanı ve Yöneticileri, Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.

Adana Siverekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Çekin, derneği Adana’daki Sivereklilerin dayanışmalarının sağlanması, iyi günde kötü günde yan yana olmaları ve sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için kurduklarını söyledi. Çekin, derneğin ülkesine, milletine, bayrağına bağlı ve devletinin yanında olacağını da sözlerine ekledi. Halil Çekin, Gülpınar ve İlhan Çelik'e de kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.