Haliliye Belediyesi tarafından ramazan ayında iftar sofralarına ulaşmakta güçlük çeken vatandaşlara yönelik yürüttüğü "Evlere iftar hizmeti" vatandaşlardan ilgi görüyor.

Belediye bünyesinde kurulan ve 24 saat hizmet veren birimin "444 22 63" numaralı telefonunu arayarak talepte bulunan vatandaşlara 3 çeşit sıcak yemek ulaştırılıyor.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada, inanç turizminin önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da ramazan ayının farklı bir coşkuyla yaşandığını söyledi.

İftar sofrasına ulaşmakta zorlanan vatandaşlara evlerinde iftar yaptırabilmek için gayret gösterdiklerini belirten Demirkol, bu kapsamda 15 kişilik ekibin görevlendirildiğini bildirdi.

- "Vazifemiz dua almak"

Belirtilen şartlar kapsamında arayan herkese iftarlık ulaştırdıklarına işaret eden Demirkol, "İhtiyaç sahibi olsa da olmasa da eğer yemek yapmaya imkanı yoksa vatandaşlarımıza bu mübarek ramazan ayında sıcak yemek götürüyoruz. Tek ölçümüz, sadece imkanları yemek yapmaya yetmeyecek durumda olmasıdır. Hizmetimizden faydalananlar arasında yeni çocuk sahibi olanlar ve sağlık sorunları bulunanlar çoğunlukta. Bunun organize edilmesine katkı sunan personelimize teşekkür ediyorum. Bizim vazifemiz sadece dua almaktır." diye konuştu.

Hizmet alan vatandaşlarda desteklerinden dolayı belediyeye teşekkür etti.