Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk cuma günü yapılan Halk Günü Toplantısı, önceki gün saat 14.00’de Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Başkan Yardımları Haci Kanduza ve Osman Uludağ ile birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar; istek, öneri ve şikayetlerini bizzat başkan yardımcılarına ileterek çözüm istedi. Başkan yardımcıları tarafından not alınan talepler, ilgili birim müdürlerine iletilerek çözüme kavuşturulması talimatı verildi.
Halk Günü Toplantısı ile ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Osman Uludağ “Başkanımız Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla ilk kurulduğu günden bu güne her ayın ilk Cuması vatandaşlar gelerek burda müdürlerimizin de bulunduğu bir ortamda; şikayetlerini, taleplerini, iteklerini, önerilerini bizlere iletiyorlar. Çözüm bulabildiğimize hemen burada çözüm buluyoruz, bir eksiklik varsa telafisi için çalışıyoruz. Daha sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili notlarımızı alıyoruz. Bizim belediyemizle ilgili olmayan konularda ise vatandaşlarımızı gerekirse milletvekillerimiz ya da diğer kurumlara ilgili olanları da diğer kurumları arayarak bilgilendiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini hem bizlere hemde onlara iletmesini sağlıyoruz.  Bu şekilde vatandaşlarımıza 444 22 63 nolu hattan ulaşabildikleri gibi her ayın ilk cuması burada vatandaşlarımız sorunlarını isteklerini bize iletebiliyorlar. Bizlerde bunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz.” Dedi.
 
Taleplerine anında çözüm bulduklarını ve sorunlarını bizzat iletebildiklerini ifade eden vatandaşlar, Haliliye Belediyesinin yaptığı bu uygulamadan memnun olduklarını dile getirdiler.