“Ter Temiz Bir Haliliye” parolası ile çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilaçlama hizmetini aralıksız olarak sürdürüyor. Periyodik olarak gerçekleştirilen ilaçlama ve temizlik hizmetimizin yanı sıra, kurban bayramı sonrası kurban satışı ve kesimi yapılan alanlar için ayrı bir çalışma başlatıldı.
 
İlk etapta gerçekleştirilen temizlik çalışmaları ve dezenfekte çalışmalarının ardından ihtiyaç görülen alanlarda ilaçlama çalışması yapıldı. Kurban satış alanlarında hijyenin sağlanması için ilk olarak kurban satış alanları ilaçlandı. İlaçlama çalışmasının ardından satış yapılan alanlara çakıl döküldü.  Çakıl dökülerek dezenfektesi yapılan alanlar daha sonra tekrar ilaçlama çalışması yapıldı.

Haliliye Belediyesi Temizlik Ekiplerinin Kurban bayramı nedeni ile kurulan hayvan çadırlarında düzenli olarak yaptığı ilaçlama ve temizlik çalışmalarıyla olumsuzlukların önüne geçmekle birlikte, sonrasında da bu çalışmalarını devam ettirerek hijyenik ve sineksiz bir ortam oluşması sağlandı.
 
MAHALLE MUHTARI VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Şair Nabi Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek; “Kurban satış yerinin temizliğini belediyemiz yapıyor. Hem hafriyatı kaldırıp yerine mucur dökerek ilaçlamasını yapıyor. Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a ve tüm ekibine teşekkür ederim” dedi.

Temizlik ve ilaçlama çalışmaları ile sineklerin çoğalmasının önüne geçildiğini ifade eden mahalle sakinleri ise ihtiyaçlara anında cevap verildiği için belediye çalışanlarına teşekkür etti.