Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un “Kırsal mahallelerin merkez mahallelerden farkı kalmayacak” ifadesinin ardından kırsal mahallelerde çalışmalara hız verildi. Fen İşleri Müdürlüğü, Haliliye genelinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede çalışmalarını yeni yol açma, yol yapım ve bakım onarım şeklinde aralıksız devam ettiriyor. Alt yapı durumuna göre kilitli beton parke veya stabilize şeklinde yol yapım çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla da ilçe genelindeki halkın taktirini topluyor.

KIRSALDA 67 MAHALLEDE YOL YAPIMI TAMAMLANDI

Haliliye Belediyesi 137 kırsal mahalleden 67’sinde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca kırsal mahallelere şu ana kadar 311 bin 150 metre kare kilitli beton parke taşı döşemesi
yapılarak kırsalda büyük bir yol ağını gerçekleştirmiş oldu.

MUHTAR’DAN BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜR

Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapılmadan gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Kalınbayat Mahallesi ve Kayacık Mezrasında stabilize yol yapım çalışması başlatıldı. Kamyonların döktüğü stabilize malzeme, silindir ve iş makineleri yardımıyla yola serilip sıkıştırma işlemleri yapılıyor. Mahalle halkının da memnun olduğu çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Çalışmalarla ilgili konuşma yapan Kalınbayat Mahalle Muhtarı Seydi Modanlı, yılardan beri köy içi çalışmasının yapılmadığını ancak Haliliye Belediyesi’nin kırsal merkez ayrıt etmeksizin çalıştığını ifade ederek Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

ŞEHİR MERKEZİNDEKİ HİZMETLER KIRSALA TAŞINDI

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bugüne kadar kırsala en çok hizmet götüren ve bu hizmetleri her geçen gün daha da arttıran belediye olarak hizmetlerine devam ediyor. Haliliye Belediyesi kırsalın yılladır süregelen eksikliklerini gidermek adına kırsalda yol yapım çalışmalarının yanı sıra kademeli olarak temizlik hizmetleri, taziye ve kültür evlerinin kazandırılması gibi bir çok teknik işe de imza atıyor.