Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan meclis toplantılar, meclis üyelerinin katılımlarıyla 5 oturum şeklinde gerçekleşti. Komisyon raporları ve başkanlık tekliflerinin görüşüldüğü meclis toplantılarında, kararlar oy birliği ve oy çoğunluğu şeklinde alındı.
 
Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce geçtiğimiz yıllarda faaliyete konulan evde bakım hizmeti projesi ve hoş geldin bebek projesinin devam etmesi de başkanlık teklifi olarak meclis üyelerine sunuldu. Meclis üyeleri, her iki hizmetinde Haliliye halkına önümüzdeki yılda devam etmesi için oy birliğiyle karar aldı. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet İnan da, alınan kararların yerinde olduğunu ve sosyal belediyeciliğin bir hizmeti olarak bu hizmetlerin Haliliye halkına hayırlı olmasını diledi.
 
Toplantılarda ayrıca başkanlık teklifi olarak sunulan İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile de hizmet binalarının bakım onarım çalışmalarıyla ilgili protokol yapılması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.