Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarını merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yürütüyor. İlçe genelinde henüz yapılaşmanın olmadığı alanlarda yol açma çalışmalarını yapan ekipler, yapılaşmanın olduğu alanlarda da bu çalışmalarını stabilize ve kilitli beton parke döşeme şeklinde yürütüyor.
Bu çalışmalar kapsamında Acaryurt kırsal Mahallesi’nde stabilize yol yapım çalışması başlattı. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un “Kırsal mahallelerin merkez mahallelerden farkı kalmayacak” ifadesinin ardından kırsal mahallelerde çalışmalara hız verildi.  İlçe merkezine 60 kilometre mesafede olan Acaryurt Mahallesi’ne iş makinaları ile giden ekipler yol yapım çalışmasına başladı. 
 
Haliliye Belediyesi’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Acaryurt Mahalle Muhtarı Halil Akçaba Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. Merkez ve kırsalda yol ağını sürekli genişleten Haliliye Belediyesi 137 kırsal mahalleden 68’inde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca kırsal mahallelere şu ana kadar 311 bin 150 metre kare kilitli beton parke taşı döşemesi yaptı.