Başkan Fevzi Demirkol’un “merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yolu bitirilmemiş mahalle kalmayacak” söylemiyle çalışan Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda yeni yol açma, stabilize, kilitli beton parke ve bakım onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
Ekipler, bu çalışma dahilinde ilçe merkezine 80 kilometre uzaklıkta bulunan Dikme kırsal Mahallesi’nde çalışmalarını hummalı şekilde yürütüyor. Stabilize malzemeyle mahalle içi yolları kısa sürede tamamlamayı amaçlayan ekiplerin çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından da taktir ediliyor. Ekipler ayrıca, Haliliye Belediyesi tarafından mahalle yapılan çok amaçlı kültür evinin çevresinde de beton parke çalışmaları yapıyor. Bu çalışmaların da sonuna gelen ekipler, çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.
 
Mahalle Muhtarı Mustafa Kara, yapılan yol çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi:
 
“Dikme Mahalle’miz ilçe merkezine 80 kilometre uzaklıkta. Bugüne kadar kimse yolumuzu yapmıyordu. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bizi çamurdan kurtardı. Allah kendisinden razı olsun. Haliliye Belediyesi’ne mahallem adına teşekkür ederim.”