Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un “yemyeşil Haliliye” hedefiyle çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Ekipler, park ve bahçelerdeki mevsimsel rutin çalışmalarının yanı sıra, peyzaj alanındaki çalışmalarıyla da ilçenin estetik görünümüne katkılar sağlıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki park ve bahçelerde güzel görünüm sağlamak amacıyla on binlerce mevsimlik çiçekli bitkiyi toprakla buluşturuyor. Çeşitli türlerdeki bitkilerle parklara yeni görünümler kazandıran ekiplerin çalışmaları Haliliyeli’lerin de beğenisini kazanıyor. Dikimi yapılan çiçeklerin bakımları da, ekipler tarafından rutin olarak yapılarak, çiçeklerin devamlılığının sağlanması hedefleniyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar, kent estetiğine ve güzelliğine katkı sağlamak yürttüğü çalışmalar kapsamında budama çalışmalarını tamamladığı ağaçlara da yeni görünüm kazandırıyor. Top, konik, piramit, spiral ve şemsiye şekiller verilerek yeni görünüm kazandırılan ağaçlar, bulunduğu bölgelerde hem dikkat çekiyor hem de farklı görünümüyle vatandaşların ilgilisini çekiyor.