Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Selahattin Eyyubi Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Demirkol, Haliliye için hedefledikleri hizmetleri yaptıklarını söyledi. 
Başkan Fevzi Demirkol, Selahattin Eyyubi Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Ali Genç’in eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, mahalle sakinleriyle görüştü.  Parkta oturan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirkol, gelen taleplerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi. Başkan Demirkol, ayrıca mahalle gençlerine Haliliye Belediyesi’nin ETÜT Merkezi hakkında bilgi verdi.  Başkan Demirkol, dershaneye gitmeyen gençlerin Haliliye Belediyesi’nin ETÜT Merkezinde ders çalışmalarını ve deneme sınavlarına girmelerini istedi. 

Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Demirkol, ““Bugün Selahattin Eyyubi Mahalle Muhtarımız Ali Genç Beyefendi ve Selahattin Eyyubi Mahalle sakinlerini ziyaret ettik.  Muhtarımız sağ olsun parklarla ilgili, Mahallenin sokakları ile ilgili, caddelerini ilgi ile takip ediyor.  Olası bir aksaklık durumunda bize bildiriyor. Yeni bir hizmet gerektiğinde Belediyemize bildiriyor. Bugün Haliliye Belediyesi olarak yapmış olduğumuz muhtar evlerinden bir örnek olan Selahattin Eyyubi Mahallemizin muhtar evinde muhtarımızla beraber çay içme imkanı bulduk. Parklarımızı, sokaklarımızı, caddelerimizi inceleme fırsatımız oldu. Halkımızla bilgi alışverişinde bulunduk. Hizmet noktasında Haliliye İlçesi’ndeki insanlarımızın mutlu, huzurlu, güvenli bir şekilde yaşamalarını temin etmek istiyoruz.  Gönülden birlikte olduğumuzu halkımıza hissettirmek istiyoruz.  Fiziki şartlarda yol, park noktasında da en iyi olma gayretlerimiz devam ediyor.  Park noktasında ‘Yeşil Haliliye’ diye yola çıktık şimdi ‘Yemyeşil Haliliye’ diyoruz. Yeşil Haliliye hedefimizi gerçekleştirdik.   ‘Temiz Haliliye’ diyorduk şimdi ‘Tertemiz Haliliye’ diyoruz.  İnşallah bu hedefimizi de halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm kamuoyuna saygılar sunuyorum” dedi. 

Mahalle Muhtarı Ali Genç ise talepleri yerinde tespit edildiğini belirterek mahalleye kazandırılan muhtar evi için Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.