Belediye; planlanan yol yapım çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan noktalarda ise; okul, ibadethane, spor tesisi ve parklar gibi kamu alanlarında alternatif yeni yollar da oluşturuluyor veya mevcut yolların şartları iyileştirilerek, uygun hale getiriyor.
 
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,  Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin sürdürdüğü yeni yol açma, stabilize, kilitli beton parkı yapımı ile bakım onarım çalışmalarını hummalı şekilde devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında Ulubağ Kırsal Mahallesi’nde yol açma faaliyetlerini yürüten Fen İşleri Müdürlüğü vatandaşların taleplerine de anında yanıt veriyor.
 
Çalışmalar kapsamında, Ulubağ Kırsal Mahallesi’nde bulunan Darüsselam Cami ve Külliyesine giden yolu Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor.  Mahalle sakinlerinin talebi üzerine yol yapım çalışması 4 iş makinası, 12 kamyon ve 20 kişiden oluşan ekiple yürütülüyor. Darüsselam Cami ve Külliyesi sorumlusu Davut Altındağ, yapılan çalışmalar nedeniyle Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.