31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti ile MHP ittifakının kentte tek ortak aday gösterdiği isim olan Mahmut Özyavuz, seçim bölgesi Harran’da çalışmalarını sürdürüyor.

Harran merkez ve kırsalında sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarının gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Mahmut Özyavuz, seçmenlerin yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılaşıyor.

‘’Gelin Harran’ı yeniden yazalım’’
Ziyaretlerinde insan odaklı, toplumun ihtiyaçlarını belirleyen bir anlayışla yola çıktıklarını belirten Mahmut Özyavuz ‘’Her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltecek bir planlama süreci içerisindeyiz. Bizim çalışma anlayışımızda herkesin mutlu olduğu bir Harran var ve bunun içinde tüm gücümüzle çalışacağız’’ dedi.

‘’Harran’ı özlediği geleceğe kavuşturmak istiyoruz’’

Sadece alt yapı hizmetleriyle değil, tarihi mirastan yerleşim uygulamalarına, turizmden ulaşıma kadar birçok alanda Harran’ı özlediği geleceğe kavuşturmak istediklerinin de altını çizen Özyavuz ‘’Harran’ın tarihi dokusunun ve kültürel mirasının korunması çalışmalarına hız verip tarihimizi gün ışığına çıkaracak ve ilçemizi müze kent haline getireceğiz. Yapılacak çalışmalar ile herkesin kendinden bir şeyler bulduğu sosyal faaliyetler gerçekleştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

‘’Harran Şanlıurfa’nın vazgeçilmez durağıdır’’

Harran’ın binlerce yıllık tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış güzide bir ilçe olduğunu da vurgulayan Özyavuz, MEDYAURFA.COM’a yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

‘’Harran binlerce yıllık geçmişi olan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış güzide bir ilçedir. Tarihi, coğrafyası, doğal güzellikleri, kültürel mirası, kendine has damak tadıyla Harran Türkiye’nin bir özeti gibidir. Medeniyetlerin beşiği Harran bu potansiyel güçle Şanlıurfa'da turizmin vazgeçilmez durağı haline gelmiştir.

Ben Harranlı bir kardeşiniz olarak sizlerden alacağım destekle Harran’ı kültür, turizm, eğitim, alt yapı, yeşil alan ve sosyal projelerle kalkındırmaya gayret göstereceğim. Değerli Harranlı kardeşlerim Sizlerden aldığımız güç ve güven doğrultusunda modern yaşama dair hiçbir eksikliğin olmadığı Harran’ı oluşturmak için emin adımlarla hep beraber yürüyeceğiz.

‘’Hızlı gelişen ilçeler arasında olacağız’’

Harran’ı görünür kılmak adına yapacağımız ilçe planlamasının uygulama aşamasında hizmetinizde olacağız. Şehrin etkin noktalarına uygulanacak çalışmalar ile hızlı gelişen ilçeler arasına dâhil edeceğiz. Yaratıcı fikirlerin ve etkili uygulamaların doğru zamanda, doğru yerde bir araya gelmesiyle başarılı projelere birlikte imza atacağız ve sizleri asla yarı yolda bırakmayacağım.

‘’Başarılı işlere imza atacağız’’

Kıymetli Harranlı kardeşlerim; sizlerle olan iletişimi asla koparmayarak ve sizlerin onayını alarak başarılı işlere imza atacağız. Turizm anlamında üretileceğimiz tasarılar, Harran’a gelen konukların kitlesini artırmak ve daha çok kişiye ulaşabilmemiz için altın fırsat niteliğinde olacağından hiç kuşkunuz olmasın.

‘’Top yekün gelişmeyi hedefliyoruz’’

Harran’ı kalkındırmak adına diğer ilgili tüm kurum-kuruluşlar ve ilçe halkı birlikte hareket ederek, güzide ilçemizin topyekûn geliştirilmesini hedefliyoruz.

‘’Harran’da altın devri yaşamak için hazırız’’

Hep beraber Harran ilçemize altın devrini yaşamak için hazırız...

Bu duygu ve düşüncelerle önümüzdeki seçimlerin başta mensubu olmaktan gurur duyduğum büyük Türk milletine ve devletine şanlıurfamıza partimize ve  Harran’ımıza hayır, bereket, birlik ve bütünlük getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyor, GENÇ BAŞKAN BEREKETLİ HARRAN sloganıyla Sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.