Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede faaliyet gösteren işletmelere ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Baydilli, Toki- Maşuk bölgesinde iş adamı Şevket Kuyumcu'nun yeni açtığı Yaşam Yolu Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. Bakım merkezinin işleyişi ve hastalarla ilgili Kuyumcu'dan bilgi alan Başkan Baydilli, böyle bir sağlık işletmesinin Karaköprü’de kazandırılmasından mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Baydilli, " Burada yediden yetmişe gerek bedensel gerekse zihinsel anlamda sağlık sorunu olan insanlara hizmet verildiği için belediyeci olarak yardımcı olabileceğimiz konularda fikir alışverişi yapmak için geldik. İnsanlara sağlık hizmeti verilmesinin önemini biliyoruz.  Karaköprü'müzde yapılan bu yatırımları takdirle izliyorum. Burada çok güzel bir bakım merkezi yapıldığını gördük. Burada yaşlı ve genç hastalarımızı düşündüğü için ve böyle bir hizmet yaptığı için iş adamımız Şevket Kuyumcu'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Başkan Baydilli ziyarette bakım merkezinde tedavi gören hastalarla yakından ilgilenirken, hastaların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.