Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı’nın Kasım Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan danışma meclisi toplantısına Başkan Baydilli’nin yanı sıra Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti İl Başkanvekili Cuma Ağaç, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, Karaköprü İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile teşkilat üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’nün nüfus bakımından Şanlıurfa’nın en hızlı büyüyen ilçesi olduğuna dikkat çekerek, bu büyümeyle paralel olarak Karaköprü’yü geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.

 

Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri olarak birlikte hareket edeceğiz ki Karaköprü’yü kalkındıracağız. Karaköprü yıllık yüzde 20 büyüme oranıyla Güneydoğu’nun en hızlı büyüyen ilçesi konumundadır.  Biz hep birlikte çalışarak bu yıllık büyüme oranını karşılayacak hizmetler yapacağız. Karaköprü’de inanın çok güzel işler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ilçe danışma meclisinde istişareler yapıldığını ve teşkilatın daha iyi çalışması için neler yapılabileceğinin tartışıldığını dile getirerek bu tür toplantıların öneminden bahsetti.

AK Parti İl Başkanvekili Cuma Ağaç ise belediyelerin iyi çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların vatandaşa aktarılmasını teşkilatların üstlenmesi gerektiğini kaydetti. Ağaç, 2019 seçimleri için de şimdiden çalışmalara başlanması gerektiğini dile getirdi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Ali Cevheri Ak Parti’nin hizmet partisi olduğunun altını çizerek, büyük hedeflerinin olduğunu belirtti. Milletvekili Cevheri, “Ak Parti olarak büyük hayallerimiz, büyük sevdalarımız var. Belediyelerimiz yerelde nasıl hizmet ediyorsa biz de teşkilatımızın desteğiyle Şanlıurfa’mızın sıkıntılarını gidermek, yeni projeler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah daha çok çalışacağız ve Şanlıurfa’yı daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

 

Toplantının son kısmında soru ve görüş bölümü gerçekleştirildi.