Ceylanpınar erken seçime hazır mı ?

Ceylanpınar’da ne kadar oy oranı bekliyor ?

Ceylanpınar’da belediyecilik hizmetleri ne durumda ?

Kayyum belediyeler oy oranını arttıracak mı ?

Hepsi ve fazlası bu röpörtajda…

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, MEDYAURFA.COM köşe yazarı Gazeteci Sedat Atilla’yı Esentepe’deki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Başkan Atilla, erken seçime ilişkin önemli açıklamalar da bulundu, partisine de aday belirleme sürecinde tavsiyelerde bulundu.

‘’Temsilde adalet olmalı’’.

Başkan Atilla, partisinin Milletvekili listelerini belirlerken en önemli kriterinin temsilde adalet olması gerektiğini söyledi. Halk tarafından kabül gören kişilerin listelere girmesinin kendilerinin elini güçlendirdiğini ifade eden Atilla ‘’Halk tarafından kabül görmeyen isimler listede olursa, teşkilatlar, ilçe başkaları ve belediye başkanları zor duruma düşecektir’’ dedi.

‘’Ceylanpınar erken seçime hazır’’

Başkan Atilla, Ceylanpınar’ın erken seçime dünden hazırlıklı olduğunu da ifade etti. Ceylanpınar’da Belediye seçimlerini 2014’te yüzde 48 ile kazandığını ifade eden Atilla ‘’1 Kasım genel seçimlerinde oy oranımızı yüzde 52’ye çıkardık. Referandumda oy oranımız yüzde 58’e çıktı. Her seçimin ardından gelecek seçime hazır olduk. Artan oy oranlarımız başarılı hizmetlerimizin özeti ve göstergesidir.’’ Dedi.

‘’Oy oranımızın yüzde 60’ın üzerine çıkacağına inanıyorum’’.

Başkan Atilla, erken seçimle ilgili oy tahminin de de bulundu. Ceylanpınar’da yüzde 58 olan oy oranlarının yüzde 60’ın üzerine çıkacağını beklediklerini vurgulayarak ‘’Şanlıurfalılar Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı. Referandumda Türkiye de şahit oldu buna. Harran Türkiye birincisi, Akçakale ise Türkiye üçüncüsü oldu. Şanlıurfa bu seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımıza olan teveccühlerini göstereceklerdir.’’ Dedi.

Ceylanpınar’da belediyecilik hizmetleri ne durumda ?

Başkan Atilla, Sedat Atilla’nın ‘’Ceylanpınar’da belediyecilik hizmetleri ne aşamada ?’’ sorusuna da yanıt verdi. Atilla ‘’Ceylanpınar ilçemize büyük atılımlar ve değişimler yaşattık. İlçemize 85 milyon TL’lik yatırım kazandırdık. Bu hizmetleri Reisi Cumhurumuzun katkıları ile gerçekleştirebildik. 4 yıllık görev süremin 1.5 yılı il dışında geçti. Müsteşarları, büyükşehir belediye başkanlarını, bakanları ziyaret ederek ilçemize katkılar sağlamalarına vesile olduk. Hiçbir kapıdan boş dönmedik. Ceylanpınar’da 50 yılda yapılacak hizmetleri 4 yıla sığdırdık. Ceylanpınar büyük bir köydü, şimdi yaşanabilir bir ilçe haline geldi’’ dedi.

Kayyum Belediyeler ilçelerdeki oy oranlarını arttıracak mı ?

Başkan Atilla, İçişleri Bakanlığı tarafından Şanlıurfa’nın bazı ilçelerine atanan kayyum belediyelerin hizmetlerini de değerlendirdi. Atilla, Kayyum yönetimlerin ilçelere önemli kazanımlar sağladığını vurguladı. Hükümetin ve büyükşehir belediyelerin kayyum belediyelere katkılarının olduğunu da ifade eden Atilla ‘’Kayyum yöneticiler büyük eforlar sarf ettiler. 24 Haziran’daki seçim sonuçlarında bunu net olarak göreceğiz. Sahaya, sandığa ne kadar yansımış hep birlikte göreceğiz’’ dedi.

Başkan Atilla'nın diğer açıklamaları video da...