İbaks Enza Home Yataş Şanlıurfa, 4 katlı 2 bin metrekarelik mağazasında Şanlıurfalılara hizmet veriyor. Müşterilerine, yatak odaları, yemek odaları, koltuk ve oturma gruplarının yanı sıra, yatak baza başlığı ve ev tekstili ürünlerini de sunuyor.

Enza Home Yataş İbaks Mobilya, güler yüzlü ve deneyimli personelleriyle ‘’Her eve bir Yataş’’ sloganıyla Şanlıurfa’nın en modern mobilya mağazası olmanın gururunu yaşıyor.

İbrahim Arslan: Enza Home Yataş, hayata fark katıyor.

İbaks Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arslan, Enza Home Yataş markasının hayata fark katmak için müşterilerini beklediğini söyledi. Farklı beğenilere seslenen alternatifler ve rahatlığın en doğal halini sunduklarını belirten Arslan ‘’Rahatlık ve kalite, sağlamlık ve şıklık, ulaşılabilirlik ve tasarım kriterlerinin tamamını karşılayan Enza Home ürünleri, Yataş Grup’un yıllara dayanan deneyiminden güç alıyor. Türkiye geneline yayılan geniş servis ve hizmet ağıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan Enza Home, insanlara bir mobilyadan çok daha ötesini, bir yaşam tarzı sunuyor. Enza Home, dünya çapındaki konsept mağaza anlayışıyla sizi yepyeni dünyalarla buluşmaya davet ediyor’’ dedi.

İbaks Enza Home Yataş Mobilya, Diyarbakır yolu üzeri 5. Km Metrolife hastanesi karşısında hizmet veriyor.

İletişim: 0414 347 00 85