Türkiye’nin en büyük entegre et tesislerinin başında gelen Beşler Sucuk’un Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Kenan Altun, Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getirilmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

‘’Fakıbaba sevindirdi’’.

İş adamı Kenan Altun, Fakıbaba’nın Bakan olması ile ilgili değerlendirmede de bulundu. Kenan Altun ‘’Başhekimlik süreci, çok başarılı iki dönem Belediye Başkanlığı ve bir dönem de Milletvekilliği. Sayın Fakıbaba Şanlıurfa’ya her görevinde çok önemli kazanımlar sağladı. Belediyecilik anlamında kentimizin son yıllardaki gelişiminin mimarı sayın Fakıbaba’dır. Yine Milletvekilliği döneminde kente en çok gelen, insanımızla hemhal olan bir isim. İşini ve insanını seven iyi bir Urfalı kendisi. Hem hemşehrimiz hem de çalışkan ve dik duruşlu bir insan olması nedeniyle, bakanlık görevine getirilmesine sevindik. Şanlıurfa’mızın sayın Fakıbaba döneminde altın çağını yaşayacağını düşünüyorum.  Yeni Bakanlar kabinesinin ülkemize ve memleketimize hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. ‘’ dedi.

Bakan Çelik’e teşekkür etti.

Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Faruk Çelik’e teşekkür de eden Kenan Altun ‘’Faruk Çelik bakanımız Şanlıurfa’mız da güzel hizmetler yaptı. Hakkı inkar edilemez. Kendisine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

NEDİM ATİLLA/MEDYAURFA.COM