TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen panelin açılışında, KADEM tarafından hazırlanan ‘’Tanklardan Güçlü Kadınlar’’ isimli video katılımcılara izletildi.

Panele, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, AK Parti
Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve çok sayıda kadın katıldı.

Panelde bir konuşma yapan KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, ‘’Batı, net bir biçimde görmüştür ki, Türkiye artık manipüle edilebilecek, kendilerinin çıkarlarına uygun şekilde yönetilecek bir ülke değildir, bağımsız bir aktördür’’ dedi.

(KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin, "O süreçte verilen beyanatların, yapılan yorumların mahiyeti açısından rasyonalitesini ve vicdanını kaybetmiş bir akılla karşılaştık. Bu süreç aynı zamanda Batı'nın ikiyüzlülüğünü kabul etmek istemeyen dostlarımızın da idrakını zorladı, gerçeği onlar da kabul etmek durumunda kaldılar." İfadelerini kullandı.

Panelde ayrıca, 15 Temmuz gecesinde Türkiye'nin bağımsızlığını, birliğini, demokrasisini hedef alan terör saldırısı ve bu saldırıya karşılık vermek için topa, tanka, tüfeğe karşı bedenlerini siper eden vatandaşların hikayelerinin yer aldığı, Anadolu Ajansının iş birliğiyle hazırlanan fotoğraf sergisi de açıldı.

Sergiyi, Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Çiğdem Karaaslan ve Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu birlikte gezdi.