TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Erasmus Plus Gençlik Değişimi Projesi kapsamında, 6 farklı ülkeden ilimize gelen 45 öğrenci ile “Şanlıurfa’da Kadınların iş ve çalışma hayatındaki yerleri” temalı bir toplantı gerçekleştirdi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat, Başkan Yardımcısı Fehime Çoban Avcı, Organizasyon Lideri Nuri Bilirgen ile kurul Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

“Don't let labels hold you back” isimli, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından onaylanan ve Erasmus Plus Gençlik Değişimi Projesi kapsamında, Almanya, Polonya, Hollanda, Fransa, İtalya ve İspanya’dan ilimize gelen toplam 45 öğrenci, ataerkil bir toplum olarak düşünülen “Şanlıurfa’da, kadınların iş ve çalışma hayatındaki yerleri” temalı toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda; TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, karşılaştıkları sorun ve güçlükleri öğrenciler ile paylaştı.

Şanlıurfa Kadın Merkezi üyesi öğrenciler tarafından ve Nuri Bilirgen önderliğinde yürütülen projede, katılımcı gençler, gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilimizde; Kadınların iş hayatında karşılaştıkları zorluklar, engeller ve bunların önlenmesi konusunda çalışmalar, araştırmalar, sunumlar, münazara, skeç gösterileri, logo çalışmaları ve kültürel çalışmalarda bulunacak. 12 Temmuz 2017 de başlayan proje çalışmaları 19 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek.