Karaköprü Belediyesi, her ay rutin olarak düzenlediği personel toplantılarına devam ederken, Ocak ayı toplantısıyla 2017 yılının ilk personel toplantısını gerçekleştirdi.
 
Karaköprü Belediyesi'nin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, Beyaz Masa birimine gelen şikayet ve öneriler ile ilgili sunum yapıldı.
 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı konuşmada, 2017 yılının ilk personel toplantısının hayırlı olmasını dilerken, "2017 yılında daha fazla çalışarak Karaköprü'müzü en iyi yerlere getirmeliyiz. Bu yıl Karaköprü için inşallah hizmet yılı olacaktır. Bizim için her personelimiz ayrı ayrı önemlidir. İnanıyorum ki herkes görev bilinciyle çalışırsa ilçemizde hiçbir sıkıntı kalmaz. Bu yılın ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu yıl 2016'da olduğu gibi büyük acılar yaşamayız, huzur dolu bir yıl geçiririz" diye konuştu.
 
Başkan Baydilli, toplantıda birim müdürlerinden birimleriyle ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı ve çalışmaların daha iyi şekilde yapılması için talimat verdi.