Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçede ihtiyaç dâhilinde yeni yollar açarken, alt yapısı bitirilen yollarda da kilitli parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kış ayları öncesi çalışmalarına yoğunluk veren Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Atakent Mahallesinde alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşerken, önümüzdeki dönemde 250 bin metrekare kilitli parke döşeme çalışması yapacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede yeni yapılanmanın artmasıyla birlikte doğan yol ihtiyacını karşılamak için yollar açtıklarını ve alt yapısı biten yollarda da vatandaşların mağdur olmaması adına kilitli parke döşeyerek toz ve çamurdan kurtarmayı amaçladıklarını söyledi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Sıcak yaz aylarında da fen İşleri ekiplerimiz çalıştı ve ilçemize yeni yollar kazandırdık. Yaz aylarının bitmesiyle birlikte ekiplerimiz çalışmalarını hızlandırdı ve kış ayları öncesinde alt yapısı biten yollarda kilitli parke döşeyecek. Kış aylarında vatandaşlarımızın çamurlu yollarda yürümemesi için elimizden geldiğince yolları kilitli parkeyle döşeyip çamurdan kurtaracağız.  Bunun yanında ihtiyaç tespiti yaparak yeni yollar da açacağız. Biz vatandaşlarımızın hiçbir şekilde mağdur olmaması için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Fen İşleri ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Metin Baydilli Atakent Mahallesindeki kilit parke çalışmalarının bir an önce bitirilmesi ve yolun vatandaşların hizmetine sunulması için ekiplere talimat verdi.