Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere yatırımlarını ve hizmetlerini sürdürüyor. Her kırsal mahalleye birer çok amaçlı salon kazandırmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi, Kuyucak kırsal mahallesinde temelini attığı çok amaçlı salon ve muhtar evinin inşaatına da ara vermeden devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde berkitme yol çalışmalarını sürdürürken, kırsaldaki vatandaşların taziye evi, köy odası, düğün, kına odası ihtiyacını karşılamak için çok amaçlı salonlar da inşa ediliyor. Kuyucak Kırsal Mahallesi ile birlikte kırsalda 29. çok amaçlı salonun temeli atıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “Kırsaldaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimizle yaz kış çalışıyoruz. Stabilize yollar, çok amaçlı salonlar, sentetik sahalar yaparak kırsalımızı da kalkındırmayı hedefliyoruz. Bu çok amaçlı salonumuzun da Kuyucak mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kuyucak Mahalle Muhtarı M. Emin Ateş yapılan çok amaçlı salonun kendileri için önemli olduğunu belirterek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve ekiplere teşekkür etti. Muhtar Ateş, “Daha önce taziyemiz olduğunda camide veya okulda yapıyorduk, belli bir yerimiz yoktu. Ancak çok amaçlı salonumuz tamamlanınca taziyelerimizi, düğünlerimizi, toplantılarımızı burada yapacağız. Bu güzel hizmet için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kırsal mahalledeki vatandaşlar da yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek Başkan Baydilli’ye teşekkür ettiler.