Merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyesi, kış ayları öncesi yol çalışmalarına devam ediyor. Şenevler Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan kilitli parke taşı çalışmaları sürerken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Baydilli, yolların tadilat ve düzenlemelerini kış ayları gelmeden bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Başkan Baydilli, altyapısı bitmiş olan yollarda deforme olmuş, kilitli parke taşlarını yenileri ile değiştirdiklerini ifade etti.
Başkan Baydilli şunları söyledi: "Okulların tatil olmasıyla birlikte özellikle okulların olduğu alanlarda kilit taşı döşeme ve tadilat işlerini yaparak öğrencilerin daha rahat şekilde okula gelip gitmesini sağlıyoruz. Karaköprü'nün her alanında çalışmalarımız, hizmetlerimiz devam ediyor. Yaz aylarında çalışıyoruz ve kış gelmeden her taraftaki çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmalar sırasında toz, duman nedeniyle rahatsız olan vatandaşlarımızdan özür ve sabır diliyoruz. İnşallah bu çalışmalar bittiği zaman kışın çamur ve tozun olmadığı sokaklarda yürüyeecekler."
 
Başkan Baydilli, çalışmaların bir an önce biterek sokağın vatandaşın hizmetine açılması için ekiplere talimat verdi.