Karaköprü Belediyesi ilçenin yeni ve büyüyen bölgesi olan Seyrantepe (Maşuk- Toki) mahallesinde yapımına başladığı kompleks ve meydan projesinde çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve tamamlandığında Seyrantepe mahallesi için önemli bir yaşam alanı olacak projede sona doğru gelindi

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Kompleksi ve meydan projesini inceleyerek çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Baydilli çalışmaların hızlandırılması ve kompleksin bir an önce vatandaşların hizmetine sunulması için talimat verdi.

Başkan Baydilli kompleksin bitmesiyle Seyrantepe'nin önemli bir alışveriş ve yaşam alanına sahip olacağını kaydederek, çalışmaların en kısa sürede bitirip hizmete açacaklarını dile getirdi. Başkan Baydilli, "Seyrantepe mahallemiz her geçen gün büyüyen ve gelişen bir mahalle. Biz de buranın alışveriş merkezi ihtiyacını karşılamak için böyle bir kompleks projesi gerçekleştirdik ve yapımına başladık. Büyük bir bölümü tamamlanan kompleksimizi en kısa sürede tamamlayacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada hem vatandaşlarımızın alışveriş yapabileceği market, semt pazarı olacak, hem yeşil alan olacak hem de etkinlikler yapabileceğimiz bir amfi alanımız olacak. Kompleksimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Seyrantepe’de (TOKİ-MAŞUK) yapılacak olan meydan ve yaşam alanı projesinde vatandaşın ihtiyacını karşılamak üzere; alışveriş merkezi, semt pazarı ve kafeterya bulunuyor. 4000 m2 yeşil alana sahip olacak projede, 1200 m2 alış -veriş kompleksi, 1200 m2 otopark ve semt pazarı ile 1000 m2’lik meydan bulunuyor.