Yapılaşmayla orantılı olarak açılan 15 yeni yol ile birlikte Karşıyaka Mahallesi’nde yol açma çalışmaları tamamlandı.
 
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü merkez ve kırsal mahallelerde yol açma ve yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Karşıyaka Mahallesi’nde 15 yeni yol açtı.  Karşıyaka Mahallesi’nde açılan yeni yollarla birlikte imara geçen tüm alanlarda yol açma çalışmaları tamamlandı. 
 
Fen İşleri Müdürlüğü mahallelerde önümüzdeki kış ayları için çevre şartlarını iyileştiriyor.   Karşıyaka Mahallesinde yapılan çalışmalarda kırmızı kot uygulaması ile 90 santimetreye kadar kazı çalışması yapılıyor. Kazı yapılan yollara 70 santimetre dolgu malzemesi dökülerek uzun yıllar kalıcı olması hedefleniyor.  Karşıyaka Mahallesi’nde 15 sokakta tamamlanan çalışmalarla birlikte mahalle, kentin yeni ve gelişen yapısına uygun hale getirildi.
 
Karşıyaka Mahallesi’nde imara geçen tüm yolların açıldığını anlatan Mahalle Muhtarı Hadi Taştan ise, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.