Belediye meclis odasında Başkan Atilla, tarafından ağırlanan Kejanlı kadınlar devam eden Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından ağırlanan Kejanlı kadınlara çeşitli ikramlar yapılarak ağırlandı.

Derya Çirkin; Bizler Menderes Atilla ile varız ve Menderes Atilla ile öleceğiz

Devam eden Zeytin Dalı operasyonuna sonuna kadar destek verdiklerini belirten Kejanlı Derya Çirkin, ''20 Ocakta başlayan Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret ettik. Ceylanpınarlılar olarak Menderes Atilla'ya destek çıkmalıyız. Unutmayın bal bozulur, yar bozulur ama insanın aslı bozulmaz. Menderes Başkanın bir aslı var. Başkanımız halkının yanındadır. 3,5 yıl önce bir ateşin içerisindeydik. AK Parti dediğimiz zaman bizler tehdit ediliyorduk. Ama Menderes Atilla geldikten sonra artık Ceylanpınar'da rahatça AK Partinin ismini kullanabiliyoruz. Cumhurbaşkanımız da duysun ki bizler Menderes Atilla ile varız ve Menderes Atilla ile öleceğiz. Bizler başkanımızı çok seviyoruz. ''ifadelerinde bulundu.

Başkan Atilla; Ak Parti'ye gönül vermiş kadınlarımız artık Ak Partiliyiz diye biliyor

Derya çirkin önderliğinde Kejanlı kadınların kendisini ziyaret ettiği belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ''Kejanlı kardeşlerimiz Afrin'de devam eden Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek amacıyla bizleri ziyaret ettiler. Bizde buradayız devletimizle ve Cumhurbaşkanımızla beraberiz bizde mücadele için hazırız ülkemizin yanındayız mesajı vermek adına belediyemizi ve bizlere ziyaret gerçekleştirdiler. Ben tüm ablalarıma kardeşlerime annelerime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Derya kardeşimde demin ifade etti. Diyor ki; 3-4 yıl önce bizim mahallemizde ben Ak Partiliyim demeye korkuyordum, mahalle baskısından dolayı ama bugün sizlerin ve hükümetin mücadelesi ve sizlerin burada kararlılığınız sonucu ben ve mahallemdeki Ak Parti'ye gönül vermiş kadınlarımızla birlikte bugün artık Ak Partiliyiz diye biliyorlar. Eğer ki bizlerde bu süreci bu duruma getire bildiysek ne mutlu bizlere her kes bundan sonra Ak Partili ise Ak Partiliyim diye biliyor. Bayrağını seviyorsa bu bayrak benim diye biliyor''dedi.

Başkan Atilla; Ceylanpınar'da Bir Çığır Açmış veDeğiştirmişiz

Ceylanpınar'ın bu duruma gelinmesinde büyük mücadeleler verildiğini belirten Başkan Atilla, şunları söyledi; Tabi ki bunda da büyük mücadeleler verdik, büyük sıkıntılar yaşadık. Hep beraber ölümüne kadar bayrağımızın yanında olacağız. Cumhuriyet mahallemizden gelen bayanlarımız Kejanlı ablalarım bacılarım annelerim bu süreçte bizleri ziyaret etmesi çok önemli ve çok önemsiyoruz. Cumhuriyet mahallesi HDP'liler tarafından kurtarılmış bölge diye adlandırılmıştı. Bugün 30-40 tane bayan kardeşim belediye'yi ziyaret ettiler. Zeytin Dalı harekatına, Cumhurbaşkanımıza ve bana destek olmak adına bizleri onurlandırdılar. Ceylanpınar'da bir çığır açmışız, eğer HDP'nin kurtarılmış bölge olarak ilan ettiği Cumhuriyet mahallesinden bugün bayanlarımız türk bayraklarıyla bizleri ziyaret edebiliyorsa demek ki biz Ceylanpınar'ı değiştirmişiz''ifadelerinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaret sonrası belediye başkanı Menderes Atilla, Kejanlı kadınlara tek tek teşekkür ederek ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret son buldu.