Türkiye’nin en büyük entegre et tesisi Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili karanlık eller tarafından kulis bilgisi olarak servis ettirilen aday değişecek haberine tepki gösterdi.

MEDYAURFA.COM'a açıklama yapan Kenan Altun ‘’İstanbul’da yaşayan hemşehrileri olarak, Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlıurfa’ya belediyecilik anlamında çağ atlatacağına inanıyor ve destekliyoruz’’ dedi.

Zeynel Abidin Beyazgül’ün 31 Mart’ta hemşehrilerinin desteğiyle sandıktan zaferle çıkacağını gören şer odaklarının kentte algı operasyonu yapmak için harekete geçtiklerini ve Urfalıların bu tür oyunlara gelmeyeceğini de belirten Kenan Altun ‘’Bizim meselemiz şahıslar değil, memleketimizdir. Zeynel Abidin Beyazgül’ü; Bilgi, tecrübe ve birikimiyle memleketimize katkı sağlayacağına inandığımız için destekliyoruz. Şanlıurfa’mızın belediyecilik anlamında çözülmesi gereken sorunları var. Bu sorunların Sayın Beyazgül ile çözüme kavuşacağını inanıyoruz. Yine kentimizin geleceğini inşa edilmesi adına önemli projelere ihtiyacı var. Bu projelerinde Sayın Beyazgül’ün ve AK Parti’nin vizyonuyla vaat edileceğini ve gerçekleştirileceğine inancımız tamdır. Kentimizde şer odaklarının AK Parti’yi ve Sayın Beyazgül’ü zayıflatmak için oynadıkları kirli oyunların karşısında olduğumuzu buradan bildiriyorum. Seçim sürecinde Şanlıurfa’ya gelerek Sayın Beyazgül’ü destekleyeceğimizi, kendisi için çalışacağımızı tüm şer odaklarına buradan beyan ediyorum. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin desteğiyle, Beyazgül Şanlıurfa’nın ilk seçilmiş Şanlıurfalı Büyükşehir Belediye Başkanı olacak’’ dedi.

MEDYAURFA.COM

İLGİLİ HABERLER...

MİLLETVEKİLİ YILDIZ: BEYAZGÜL REKOR BİR OY İLE SEÇİLECEK!