İlçe geneli yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, bu kapsamda Sarışeyh ve Seyrantepe mahallelerini ziyaret etti. Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Canpolat teknik ekiplerden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Mahalle sakinleri ile de sohbet ederek, talepleri dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, vatandaşların hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Sarışeyh Mahallesinde yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Başkan Canpolat, “ Fen İşleri ekiplerimiz Sarışeyh Mahallemizde stabilize yol çalışmalarını tamamladılar. Ekiplerimiz kutluyorum çok güzel bir çalışma ortaya koymuşlar. Değerli mahalle sakini ve muhtarlarımızla bir aradayız.  Meclis üyelerimizle birlikte hem yapımı süren hem de tamamlanan çalışmaları inceleyip vatandaşlımızlar bir araya geliyoruz.  Yapılan çalışmalar vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sarışeyh mahalle sakinleri ise belediyenin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Başkan Canpolat, Sarışeyh Mahallesinin ardından Seyrantepe Mahallesinde yürütülen yol çalışmaları da inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, şunları kaydetti:

“Ekiplerimiz şuan buradalar. Stabilize yol çalışmalarını yapmaktadırlar. Amacımız bu kışı Haliliye kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın çamura basmadan geçmelerini sağlamak. Bu kapsamda ekiplerimiz dur durak bilmeden mücadele vermektedirler. Çalışmalarda ekiplerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  Seyrantepe Mahallemizin de stabilize yol yapım çalışmasını tamamlayıp mahallemizin emrine sunacağız.”

Seyrantepe mahalle sakinleri de “ Haliliye Belediyesi çalışmaktadır. Bugüne kadar böyle bir çalışma” görmediklerini belirterek Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Başkan Canpolat, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.