Sağlık ve Yardımcı mahallelerinde toplamda 81 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işinin başlaması vatandaşları mutlu etti.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ‘Merkez ve Kırsalda ayırım yapılmayacak’ söylemini bir bir yerine getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için merkezde kilitli beton parke taşı döşeme, kırsalda ise stabilize yol yapım ve kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Kırsala adeta çıkarma yapan ekipler son olarak Sağlık ve Yardımcı mahallelerinde 2 bin metre kare bordür taşı, 81 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işleminin startını verdi. Belirlenen program dahilinde merkezde yol yapım çalışmalarını sürdüren ekiplerin, kırsala da aynı hassasiyeti göstermesi vatandaşların takdirini topluyor. Sağlık ve Yardımcı mahallelerinde bir hafta önce başlayan ve yaklaşık 3 ay sürmesi planlanan yol yapım çalışmalarından dolayı vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibini tebrik etti. Sağlık Mahalle Muhtarı Taha Demir: “Daha öncelerden çocuklarımızı okula gidip gelmekte zorluk çekiyordu, yollarımız çamur ve bataklıktı ama şimdi Belediyemiz parke taşı döşeme işi yapıyor her kim yapmış ise Allah Razı olsun” dedi.

Sağlık Mahalle Muhtarı Azası Ahmet Tatlı ise,” Eyyübiye Belediyesine yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür ederiz. Köyümüz çamurdan pislikten kurtuldu. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullanırken, mahalle sakinleri de, ”Başkanımız Ekinciyi ziyaret ettik. Sağ olsunlar kendileri bizim ricamızı kırmadılar ve 2 bin metre kare bordür kaldırım taşı ve 5 bin metre kare parke taşı döşeme işi yapıyorlar. Daha önceleri buradan geçen öğrenciler ve vatandaşlar çamurdan gidemiyorlardı. Bundan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.