31 Mart seçimlerine sayılı günler kalırken Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mehmet Özyavuz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
İlçedeki kırsal mahalleleri ziyaret eden DP başkan adayı Özyavuz, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını ve projelerini anlatarak desteklerini istedi. Kırsal Mahalle ziyaretlerinde DP Başkan Adayı Özyavuz’a belediye meclis üyeleri adayları ve ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Gerek merkezde gerekse de kırsaldaki vatandaşlardan kırsala yapılan yatırımların ve hizmetlerin devamı için destek isteyen DP Harran Belediye Başkan Adayı Mehmet Özyavuz, daha önce olduğu gibi Allah izin verirse yeni dönemde de kırsalı merkezden ayırmadan hizmetin en iyisini getireceklerini söyledi.

DP Harran Belediye Başkan Adayı Özyavuz yaptığı açıklamada: “2 dönemdir görev yaptığım Harran’da kırsalı merkezden ayırmadan hizmet götürdük ve dokunmadığımız, gitmediğimiz kırsal mahallemiz kalmadı çok şükür. 
Mezralarıyla birlikte 235 kırsal mahalle ve sokağımızın köy içi yollarında stabilize malzeme serimi çalışmalarını bitirdik. Kırsal mahallelerimizin çoğuna çok amaçlı salon kazandırdık. Hatta nüfusu kalabalık olan mahallerimizde salon sayılarımızı 3’e 4’e çıkardık. Bunun yanında halen yapımına devam edilen salonlarımız (Taziye evi) var. 

Toplu taşımalı eğitimin olduğu kırsal mahallelerimize toplam 5 tane sentetik çim saha kazandırdık.

Biz görevde olduğumuz süre boyunca kırsalı merkezden ayırmadan eşit hizmetler götürdük. Yeni dönemde de vatandaşlarımızın desteğiyle tekrar göreve geldiğimizde bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bize gösterdikleri sevgiden, teveccühten ve desteklerinden dolayı kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için belediyecilik işi aşk işidir.” Dedi.

Kırsal mahallelerdeki vatandaşlar da Başkan Özyavuz’un ziyaretinden hizmetlerinden memnun olduklarını ve 31 Mart yerel seçimlerinde destekleriyle, dualarıyla yanında olacaklarını dile getirdiler.