Yapılan çalışmalar kapsamında, ilçe merkezine 62 kilometre mesafede olan Keçili Kırsal Mahallesi Bademli mezrasında yol yapım ve yol açma çalışması yürütülüyor.
 
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarını aralıksız olarak yürütüyor.  Fen İşleri Müdürlüğü Kırsal Mahallelerde 4 ekip 15 iş makinesi 40 kamyon ve 60 personelle devam ediyor. Merkez Mahallelerde ise yol yapım ve açma çalışmalarında 3 ekip 13 iş makinesi 40 kamyon 55 personelle çalışmalar sürdürülüyor.
 
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un “Kırsal Mahallelerin Merkez Mahallelerden farkı kalmayacak” ifadesinin ardından çalışmalar kırsal mahallelerde yoğunlaştırıldı.  Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezine 62 kilometre mesafede olan Keçili Kırsal Mahallesi Bademli mezrasında stabilize yol yapım ve yeni yol açma çalışması başlattı. 
 
Yapılan çalışmalar kapsamında köy içi yollar stabilize malzeme ile döşeniyor. Mahalle sakinlerinin talep ve proje dahilinde ise yeni yol açma çalışması yapılıyor. Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan Mahalle sakinleri ise Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a ve Fen İşleri Müdürlüğü personellerine teşekkür etti.
 
HALİLİYE HİZMETİ KIRSALIN HER ALANINA YAYDI

Merkez ve kırsalda yol ağını sürekli genişleten Haliliye Belediyesi 137 kırsal mahalleden 75’inde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Ayrıca kırsal mahallelere şu ana kadar 311 bin 150 metre kare kilitli beton parke taşı döşemesi yaptı. Haliliye Belediyesi ayrıca 48 kırsal mahallede ibadethanelerin yollarını kilitli beton parke taşı ile döşedi.