Vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini topluyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerde köy içerisinden geçen atık su ve sağlığı rahatsız eden çamurlu dereleri kapatarak vatandaşların yaşam koşullarının iyileşmesine olanak sağlıyor. Eyyübiye Belediyesi ilçeye bağlı Dolutepe, Beşat ve Bakışlar mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmaların devam ettiği Dolutepe mahallesinde özellikle kış aylarında yağan sağanak yağış ile birlikte köy içerisinde meydana gelen bataklıkların vatandaşların yaşam koşullarını olumsuz etkilemesi üzerine harekete geçen ekipler, kısa süre içinde bataklığı kapatıp mahalle yolunda stabilize çalışması gerçekleştirdi.

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür eden vatandaşlar, özellikle kış aylarındaki kötü yaşam koşullarının iyileşecek olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Dolu Tepe Mahalle Muhtarı Hamut Yılmaz yaptığı açıklamada; “Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci'den Allah razı olsun daha önceden bu köyde sivrisinekten yatılmıyordu. Çevre civardaki tarlaların sulanmasından dolayı köy içine gelen ve sağlıksız bir şekilde yaşamımızı etkileyen bataklığı kurutup bize sağlıklı bir yaşam sunan Eyyübiye Belediyesi Başkanına ve Tüm emeği geçen Belediye çalışanlarına köy halkı olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. “dedi.

Çalışmaların sona erdiği Eyyübiye Belediyesine bağlı Beşat Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya ise, ‘’Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederiz. Mahallemizin yollarını tozdan topraktan görülmüyordu çok şükür dört dörtlük yollara kavuştuk yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkan Mehmet Ekinci'ye teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.