Şanlıurfa'da ulaşım sorunlarını çözmek için planlamalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan köprülü kavşaklar, yeni bulvar ve yollar açarken diğer yandan da vatandaşlardan gelen talepleri karşılıyor. Büyükşehir Belediyesi, son olarak Haliliye İlçesi’ne bağlı Konuklu Mahallesi’nde başlattığı yol çalışmaları ile bölge halkının sıkıntısını gideriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin bölgeye gerçekleştirdiği ziyareti sırasında kendisine iletilen yol sorunu, aynı gün Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce başlatılan çalışma ile çözüme kavuşuyor.

Bozuk sathi olan yolda çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, yolu önce stabilize malzeme ile güçlendiriyor ardından ise freze malzemesi dökümü gerçekleştiriyor. Önümüzdeki günlerde bölgeye yönelik hizmetlerini artıracak olan Büyükşehir Belediyesi ile mahallelerinde değişim yaşandığını belirten Konuklu sakinleri, çalışmalarından dolayı Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti. 

"BÜYÜKŞEHİR’İ ARADIK, GELDİLER YOL SORUNUMUZU ÇÖZDÜLER"
Konuklu sakinlerinden Halil Ekin, “Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun.  Büyükşehir Belediyesi’ni aradık, anında geldiler. Bize yardımcı oldular. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.