“Destek ve dua talebimizi iletiyoruz”

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Başkan adayı Kuş, her gittikleri yerde dua ve destek talebinde bulunduklarını söyledi.

Sunay ailesine teşekkür ederiz

Beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte, ev ziyaretlerine katılarak 31 Mart seçimlerinde kendisine ve AK Partiye destek istediklerini belirten AK Parti Eyyübiye ilçesi Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, “Bülent Sunay'ın düzenlediği ev toplantısında Sunay aile mensupları ile bir araya geldik. Desteklerinden dolayı Sunay ailesine teşekkür ederiz. Aile fertlerine dilimizin döndüğünce kendimizi anlattık, neler yapabileceğimizi açıklamaya çalıştık. Birlikte neler yapabilirizi konuştuk. İnşaallah göreve geldiğimizde yine böyle istişareler yaparak Eyyübiye ilçemize hizmet edeceğiz” dedi.

Değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz

Akşam saatlerinde de Seçim bürosuna gelerek desteklerini belirten vatandaşlarımızla ilgilendiklerini belirten AK Başkan adayı Mustafa Kuş, “Karaköprü Belediye Başkan aday adayımız Mustafa Yavuz kardeşimiz Seçim İrtibat Büromuzu ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler. Destek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca, Saçaklı ailesine mensup hemşerilerimiz de Seçim İrtibat Büromuzu ziyaret ederek, başarı dileklerini ve destek olacaklarını ilettiler. Destek ziyaretlerinden dolayı Saçaklı ailesine de teşekkür ederiz. Seçim İrtibat Büromuzda bizleri ziyaret ederek destek ve dualarını hiçbir zaman esirgemeyen değerli hemşehrilerimizin hepsine teşekkür ederiz. Eyyübiye için birlikte çalışacak, birlikte başaracağız inşaallah” diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Şanlıurfa’da

AK aday Mehmet Kuş ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i GAP Hava Limanında karşıladılar.