Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcısı İsmail Bereket, Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa Lisanslı Depoculuk A.Ş. (ŞANLİDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Aydın, Genel Sekreter Mehmet Durmuş ve ŞANLİDAŞ Genel Müdürü Mahmut Barut, Toprak Mahsülleri Ofisi( TMO)  Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.
 
Gerçekleşen ziyarette, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’nın tarım potansiyelinden bahsederek Kemaloğlu’na Ticaret Borsası Hububat Lisanslı Depo Projesinin teslim alınmasında kontrolleri yapmak için teknik personel talebinde bulundu.
 
Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Avrupa Birliği’nden hibe desteği alan Pamuk Lisanslı Depo ve Hububat Lisanslı Depo Projelerini anlatan Başkan Kaya; "Ülkemize ve ilimize böyle projelerin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Teslim alacağımız Hububat Lisanslı Depo Projemizde eksikler var mı yok mu diye TMO Genel Müdürümüzden teknik personel talep ettik. Sağolsunlar Genel müdürümüz talebimize olumlu yanıt vererek yardımcı olacaklarını söyledi. Kendilerine bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Her iki projemizin de son çalışmaları yapılıyor. Projemizin lisans mevzuatında yer alan prosedürleri yerine getirmek için çalımalarımıza son hızla devam ediyoruz.  Projemizin yasal prosedürleri tamamlandığında  üreticilerimizin ve tüccarlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. İnşallah ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olur.” diye konuştu.
 
Şanlıurfa Ticaret Borsası Heyeti, kendilerini ağırladıkları için TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’na teşekkür etti.