Başkan Atilla, katıldığı televizyon programında, son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarına değindi.
 
Doğu ve Güneydoğu’daki halk, PKK ve HDP’ye karşı devletin ve bayrağın yanında durduğunu ifade etti. PKK’nın emperyalist güçlere hizmet ettiğini ifade eden Atilla, PKK’nın Türkiye’yi aşağıya çekmeye çalıştığını vurguladı.  
 
İşte Başkan Atilla’nın açıklamalarından satır başları;
 
PKK Hamile Kadınları Öldürüp Çocuklarını Öksüz Bıraktı.
 
Doğu ve Güneydoğu bölgesini öyle terörize ettiler ki hamile kadınları öldürdüler ve onların 2-3-5 yaşlarındaki çocukları sahipsiz bıraktılar. Öldürülen ailelerin çocukları anne duygusu anne kokusu olmadan büyüdüler. Babalar gününde o çocuklar, babaları yerine gidip babalarının mezarlarına toprağını alarak koklayarak çocukların gözyaşlarıyla topraklar birleşerek çamur oldu. 
 
PKK ve HDP Kürtlerin Cahil Kalması İçin Mücadele Ediyor.
 
Bugün HDP’nin milletvekilleri genel başkanlarının çocukları Avrupa, Amerika, İstanbul’da özel kolejlerde eğitim görürken, Doğu ve Güneydoğu’da kırsalda bir okul yapılmasına tahammül etmiyorlar. Devletin yapmak istediği okullara hemen PKK terör örgütü PKK’yı gönderip oradaki şantiyeleri yakıyorlar. Bunun altında da şu yatıyor; çünkü, onlara eğitimli bir Kürt lazım değil. Donanımlı eğitimini almış bir kür çocuğunu kolay kolay kandırıp canlı bomba yapamayacaklarını biliyorlar. PKK, HDP, Emperyalist güçlerinin baronları hep beraber Kürtlerin cahil kalması için mücadele ediyorlar. Kendi çocuklarını en iyi okullarda okuturken Kürt milleri cahil kalsın diye mücadele ediyorlar. Hem ben Kürtler için mücadele ediyorum diyeceksin en büyük zararı da Kürtlere vereceksin. PKK terör örgütü tarafından şuana kadar 8 binin üzerinde Kürt kardeşimiz şehit edildi.
 
PKK ve Onun Siyasi Uzantısı HDP’yi Lanetliyorum
 
Allah kimseyi Yasin Börü’nün annesin acısını vermesin. Bayramda 53 vatandaşımız şehit edildi katledildi PKK terör örgütü tarafından. Her bayram geldiğinde Yasin Börü’nün annesi ve babası acaba biz çocuklarımıza sarılarak güle oynayarak tatlı yiyerek bayramı geçirdiğimiz zaman Yasin Börü’yle katledilen 53 şehidimizin annesi ve babası o bayramı nasıl geçiriyor. O bayram günü yaşanıyor mu ve onlar gibi nice ailelerde bayram yaşanıyor mu? Bu ailelere bu zulmü eden bu katliamlara sebep olan PKK terör örgütünü ve onun yandaşı siyasi uzantısı HDP’yi lanetliyorum. 
 
Kandilde PKK Terör Örgütü Harem Kurmuş
 
PKK terör örgütü diyor ki; ‘Ben Kürtler için namusu, hayatı için mücadele ediyorum’ Geçmişte basına yansıdı karayılandan bayırına kadar dağa kandırıp gönderdikleri kürt kızlarını beraber yayınlandı haremler kurmuşlar. Para pul sorunları yok. PKK terör örgütünün tasfiye edilmesi kesinlikle işlerine gelmez. 
 
Başkan Atilla, Demirtaş’ın Kardeşinin Şirketleri Üzerinden Müthiş Rantlar Elde Ediliyor
 
Bugün Selahattin Demirtaş’ın kardeşinin kurmuş olduğu şirketler üzerinden HDP’li belediyelerden müthiş rantlar elde ediyorlar. Şimdi Selahattin Demirtaş onun gibi HDP’li belediyelerin elinden rantlar sağlayan bir HDP’nin yönetimi siyasi terörün bitmesini ister mi kesinlikle istemez. 
 
Başkan Atilla, Demirtaş ve Avenelerinin Olduğu Kente Hiç Çukur Kazılmadı 
 
Çukur siyasetinde mağdur olan HDP yöneticilerinin bir yakını var mı? Çukur siyaseti Diyarbakır’ın Sur bölgesinde yapıldı. Sur, Diyarbakır’ın en gariban fakir ailelerin yaşandığı yer. Şubat ayında o kışın soğuğunda o insanlar yerlerini yurtlarını terk etmek zorunda kaldı. Diyarbakır’ın beyaz kürtleri, yani Demirtaş ve avenelerinin yaşamış olduğu Diyarbakır’da bir Dicle kent var. Beyaz kürtlerin ve HDP’lilerin yaşamış olduğu Dicle kentte maalesef ne bir bomba patladı ne bir kurşun atıldı ne çukur için kazma vuruldu. Buda gösteriyor ki terör örgütü PKK ve HDP kürtleri kullanıyorlar.