Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal’ın destekleriyle, büyümesini, gelişmesini ve gelecek nesillere öğrenci yetiştirmeyi sürdüren Nişantaşı Üniversitesi, Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirdi.

ABD ve Avrupa’nın birçok ülkesinde sanayi ve yüksek öğretim iş birliğini geliştirmek için uygulanan ve Türkiye’de de yaygınlaşan üçüncü nesil üniversite modeline Türkiye’de ilk geçen vakıf üniversitesi oldu.

Nişantaşı Üniversitesi, yeni modeliyle sektöre daha profesyonel eleman kazandırmak için pratik ağırlıklı müfredat uygulayan model üniversite oldu.

‘’Projeler Geliştiriyoruz’’.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, 3'üncü nesil üniversitenin eğitim, öğretim, araştırma ve Ar-Ge faaliyetleriyle bilimsel verileri toplum faydasına dönüştürebilen bir model olduğunu söyledi. Uysal, bu kapsamda uygulamalı eğitim çalışmalarına yoğunlaştıklarını belirterek "Cuma günü mezun olan öğrencimizin pazartesi günü işe başlayabilmesi hedefiyle projeler geliştiriyoruz" dedi.

En yüksek bursun adresi: Nişantaşı

Nişantaşı Üniversitesi burs oranlarında birinci, tercih sıralamasında üçüncü sırada yer alıyor.

Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, Nişantaşı Üniversitesi’nin en çok tercih edilen üç vakıf üniversitesi arasında yer aldığını belirterek, Güçlü akademik kadro ve sürpriz isimler ile birlikte tercih günlerinde öğrencilerimizi üniversitemize davet ediruz. Aynı zamanda ilk 5 tercihi arasında Nişantaşı Üniversitesi’ni yazan öğrencilerimize %50 tercih bursu imkanı sağladıklarını belirten Uysal tüm aday öğrencilerinin tanıtım günlerine davet etti.

MEDYAURFA.COM