Uzun yıllar Emek 4. Cadde de Şanlıurfa kebabının eşsiz lezzetlerini ‘’Öz Urfalı’’ restoranda sunan Müslüm Alemdaroğlu, yeni yerini hizmete açtı. 

Özurfalı Kebap-Lahmacun restoranın açılışı bugün, Anadolu Bulvarı Park Avenue’deki modern yerinde gerçekleştirildi. Özurfalı Kebap-Lahmacun restoranının açılış kurdelesini; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Yenimahalle belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şanlıurfa Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Aslan, iş adamları Sait Karakaş, Sait Bucak ve MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı kesti.

Uzun yılladır Ankara’da iş, siyaset ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin uğrak yeri haline gelen, En lezzetli Şanlıurfa kebabını konuklarına sunan Müslüm Alemdaroğlu, açılışta kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Alemdaroğlu ‘’Yeni yerimizde Şanlıurfa’mızın meşhur kebabının ve lahmacununun yine en lezzetli halini, modern restoranımızda, güler yüzlü personelimizle sunacağız’’ dedi.

Özenle dizayn edilmiş yeni restoranın her detayında Şanlıurfa vurgusu dikkat çekti. Restoranın dört bir yanında Şanlıurfa'yı tanıtıcı fotoğraflar asıldı. Restoranın iletişim numarasıda Şanlıurfa plakası olan 63 rakam grubundan oluştu.

ÖZURFALI ADRES: 
Anadolu Bulvari-Park Avenue 42/7
ÖZURFALI TELEFON:
Tel 1:
03122316363
Tel 2: 03122316163

MEDYAURFA.COM