AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan 06 Ocak’ta Şanlıurfa’ya geleceğini açıkladı. Beyazgül, tüm Şanlıurfalıları Cumhurbaşkanının programına davet etti. "Demokrasi meydanlarını dolduran bütün halkımız el ele Cumhurbaşkanımızın programına davet ediyorum. Cuma günü, cuma namazı ve sonrasında toplu açılış yapacak olan Cumhurbaşkanımız daha sonra kentten ayrılacak" dedi. Beyazgül'ün, Erdoğan'a Şanlıurfa'nın sorunlarını aktaracağı da öğrenildi.
 
Toplu açılış törenine katılacak.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa’da toplu açılış törenine katılacak. Şanlıurfalılara hitap edecek. Erdoğan, Şanlıurfa’da YEDAM, Köprülü Kavşaklar ve birçok önemli projenin de açılışını gerçekleştirecek.
 
Şanlıurfa Cumhurbaşkanına hazırlanıyor.
 
Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya geleceğini açıklanmasının ardından Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı ve merkez ilçe belediyelerinin Erdoğan’ı Şanlıurfa’da en iyi şekilde ağırlamak için sıkı bir hazırlık yaptığı öğrenildi.
 
Belediye Başkanları randevu istedi.
 
Bugün AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi öncesi İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları teşkilat üyelerinin yanı sıra AK Partili Belediye Başkanlarıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantı da Erdoğan’ın Şanlıurfa programının hazırlık çalışmaları değerlendirildi. Toplantıda Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti İl Başkanı Beyazgül’den, Cumhurbaşkanı ile tüm Belediye Başkanlarını görüştürmelerini istedi. Başkan Atilla, görüşmede belediyelerin yasalarla ilgili genelde yaşanan sorunlarını Cumhurbaşkanına aktarmak istediklerini belirtti.
 
Otobüsler ücretsiz olacak.

 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklama da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa’da olacağı gün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını belirtildi. Miting alanına toplu araçların vatandaşları ücretsiz olarak götüreceğini ifade edildi.
 
Bakan Çelik yarın geliyor.

 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in Şanlıurfa’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinden bir gün önce geleceği öğrenildi. Bakan Çelik, yarın Şanlıurfa’ya gelerek Erdoğan için yapılan hazırlıkları denetleyecek. Bakan Çelik’in yanı sıra kabinenin bir çok bakanının da Şanlıurfa’ya geleceği ifade edildi.
 
MEDYAURFA.COM