Şanlıurfa Valiliği, kentte yaşayan Suriyelilere yönelik kamu kurumlarının verdiği hizmetlerin koordinasyonu ile ilgili toplantı düzenledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Güngör Azim Tuna başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kamu kurumların Suriyelilere sunduğu hizmetler görüşüldü.

Kurum amirlerinden bilgi alan Vali Tuna, Suriyelilere yapılan hizmetlerin koordinasyonunun geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu söyledi.

Yapılan çalışmaların tüm boyutuyla değerlendirildiğini belirten Tuna, yapılan yardımlar ve kurumların verdiği hizmetlerin asayişten sosyal yardımlara, sağlık hizmetlerinden eğitim hizmetlerine kadar çok boyutlu olduğunu ifade etti.

Tuna, aksamalar yaşanmaması için koordinasyon toplantısının düzenli aralıklarla yapılmasının yerinde olacağını belirtti.

Toplantıya, Vali yardımcıları Tarık Açıkgöz, Fatih Çelikkaya ve Ufuk Akıl, Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve  ilgili kurumların amirleri katıldı.