Şehrin önemli yol ağlarından olan ve şehri Eyyübiye, Harran ve Akçakale İlçelerine bağlayan 6 Km lik ana cadde de asfalt onarım çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt kazı işleminden sonra yeni sıcak asfalt serimini yaparak yolu yeniledi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Akçakale yolundaki çalışmaların yanı sıra Haliliye ilçesi İmam Bakır Mahallesinde bulunan ŞUTİM Caddesinde ve Zafer Caddesi ile Mevlana Caddesi bağlantı yolunda asfalt serim çalışmasını tamamladı.

YOLLAR YENİLENİYOR

Sürücüler daha konforlu ve güvenilir bir şekilde seyahat etmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi bu bağlamda çalışmalarını Eyyübiye ve Haliliye ilçelerini bir birine bağlayan Mevlana Caddesinde asfalt serim çalışmasını tamamlayarak sürücülerin takdirini topladı.

Öte yandan şehir merkezinde üç ilçe'de de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde Meteoroloji, Behçet Arabi, Zafer, Adalet, Şani Efendi, Zafer caddesi ile Mevlana caddesi bağlantısı, ŞUTİM Caddesi, Eyyübiye ilçesinde bulunan Mevlana, Fidancılar, Meşarkiye, Harran Kapı, Askeriye caddelerinde asfalt serimini tamamlayarak deforme olmuş caddenin ulaşım standardını yükseltti.

Şanlıurfa'ya kaliteli ulaşım hizmeti vermek için Büyükşehir Belediyesi gece-gündüz, yaz-kış ve hafta sonu demeden büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Başkan Çiftçi, Kent merkezinde yeni yerleşim alanlarında yeni bulvarlar açarak trafik akışını daha da hızlandırmaya çalışırken, kent merkezinde deforme olmuş yollarda asfalt çalışmasını yaptıklarını sözlerine ekledi.