Tanrıverdi, Şanlıurfa’ya büyük önem verdiklerini belirterek, “Burayı tekstil üssü haline getirmek istiyoruz. Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi projemiz hakkında bizlere destek vereceğini belirten sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Şuanda 2500 personel çalıştırıyoruz. Proje bittiğinde bu sayıyı 8 bine ve daha yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz. Biran önce inşaatlara başlayıp, şu anda kiralık olarak faaliyet gösteren fabrikalarımızın yeni yerlere geçmelerini arzu ediyoruz. Hızlı bir şekilde hazır giyim sektöründe Şanlıurfa’yı merkez haline getirerek, önümüzdeki yıllarda burada daha çok istihdam sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi temenni ediyoruz” dedi.

Vali Tuna da, hazır giyim sektöründe Şanlıurfa’yı önemli bir merkez haline getirme arzusunu tekrar eden İHKİB Başkanı Tanrıverdi ve yetkililerine teşekkür ederek, “Burada devam eden çalışmaları hızlandırarak, biran önce müteşebbislere yardımcı olacağız. Bunu yeni bir milat olarak kabul ediyoruz. Hükümetimizin de vereceği desteklerle Şanlıurfa’da istihdamı artırarak, ülke üretimine önemli bir katkı yapma hedefimiz var. Şanlıurfa; nüfusu ve içinde barındırdığı diğer tüm potansiyelleriyle Türkiye’nin sigortasıdır. Bu vesileyle sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Görüşmede, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Uzmanlarından Yunus Çolak ta hazır bulundu.