MEDYAURFA.COM köşe yazarı usta gazeteci Sedat Atilla, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Köşe yazısında önemli noktalara temas eden Gazeteci Sedat Atilla, AK Parti’nin seçim zaferinin arkasındaki en büyük gücü yazdı. Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşların huzurdan, istikrardan, gelişimden, değişimden ve hizmetten yana tercih yaptığının altını çizen Sedat Atilla ‘’AK Parti’nin hem Büyükşehiri hem de Suruç dışındaki bütün ilçelerde ipi göğüslemesinin arkasındaki en büyük güç halktır, Şanlıurfalılardır. Asıl kutlanması gereken yıllardır tercihini her zaman sağduyulu bir şekilde istikrar ve huzurdan yana yapan milletimiz, halkımızdır’’ dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önemli bir seçim zaferi elde ettiğini, yıllardır mütevazı, gayretli kişiliğiyle memleket çocuğu olan Beyazgül’ün omuzlarındaki yükün bilinciyle hareket ettiğini, kişiliğine yakışmayan hiçbir olumsuzluğa sebep olmadığını ve ekibini iyi yönetmiş olduğunu da belirten Sedat Atilla, önerilerde bulunarak ‘’Şimdi icraat zamanı’’ dedi.

Önerilerinde belediye işinin ekip işi olduğunu, mevut ekibin güçlendirilmesi gerektiğini, ahbap, akraba, dost sevdasına düşülmemesi gerektiğini belirten Sedat Atilla ‘’Aylarca sürüp giden hayırlı olsun ziyaretlerine müsaade edilmemeli. Şehrin trafiği ile ilgili pratik ve acil çözümler devreye konulmalı. İlçe Belediye Başkanları olmak üzere ilgili bütün kurum ve kuruluşlarla ciddi bir koordinasyon sağlanmalı. Kişisel davranmaktan, seyirciye oynamaktan, kendi ve yakınları için maddi ve manevi rant peşinde koşmaktan uzak durulmalı, bütün şehir kucaklanmalı ve hizmet konusunda hiçbir ayrım yapılmamalıdır. Özellikle projelerin uygulama takvimi belirlenmeli ve öncelikli olarak açıklanmalıdır.‘’ dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN