- Şehidin babası Çiçek: 
- "Bizde iman varsa onlar da imansızdır, imanlı olanlar her zaman galip gelecektir"

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Enes Çiçek'in cenazesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı törenle Şanlıurfa'da toprağa verildi.

Çiçek'in (21) cenazesi, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'ndeki Dergah Camisi'ne getirildi.

Şehidin kardeşleri Ömer ve Kübra Çiçek, ağabeylerinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

İl Müftüsü İhsan Açık tarafından kıldırılan cenaze namazını müteakip Çiçek'in cenazesi, Yeni Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törenin ardından şehidin imam olan babası Bekir Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İnşallah Allah'ın yardımıyla bu saldırıyı yapanlar da cezalarını bulacak. Bizde iman varsa onlar da imansızdır, imanlı olanlar her zaman galip gelecektir. Bunu iyi bilsinler, daim olan birlik ve beraberliğimizi Allah'ın izniyle kimse bozamayacaktır." dedi.

Bekar olan şehit Çiçek'in bir yıldır İstanbul'da görev yaptığı öğrenildi.

Cenaze törenine şehit yakınlarının yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.